1990’ların ortak tarım politikası perspektifinde Avrupa Topluluğu ve Türkiye’de tarımsal destekler. - İneci, Sevgi Gencay (My University, 1993)
unknown
Keywords: A.E.T.-TARIM-TARIMSAL DESTEKLER; TARIM-TÜRKİYE-DESTEKLER