İstanbul ve çevresinde yetişen meşe yapraklarında görülen külleme hastalığı etmeni olan microsephaera alphitoides üzerinde araştırmalar - Öztürk, Azim (My University, 2001)
unknown
Keywords: AĞAÇLAR; Meşe ağacı