Marmara Bölgesi’ndeki dört ve beş yıldızlı otel işletmelerinde iç (ulusal) ve dış (uluslararası) pazarlama stratejilerinin uygulanması - Yurdusev, Ayşe Aysu (My University, 1997)
unknown
Keywords: Genel yönetim; OTELLER-PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI; Pazarlama yönetimi