Ranitidin hidroklorürün toz,granüle ve tablet özelliklerine nemin etkisi - Uzunarslan, Kamuran (My University, 1990)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ