Androjen duyarsızlığı ön tanılı 46,XY cinsel farklılaşma bozukluğu olan (Erkek Psödohermafroditizmi) olgularımızın klinik ve hormonal özellikleri ile Androjen Reseptör Geni ve 5-Alfa Redüktaz geni mutasyon analizleri - Akçay, Teoman (My University, 2009)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Endokrinoloji; Tıp