Larenks karsinomlarında (Skuamoz hücreli karsinom),in situ hibridizasyon yöntemi ile human papillomavirus (HPV) araştırılması - Dadashzadeh, Naser (My University, 1999)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KULAK,BURUN,BOĞAZ