Kredi kartları ve Türkiye’deki uygulaması : karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri - Türetken, Bedi (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-KREDİ KARTLARI; Ekonomi; Finansman ekonomisi