Avrupa Birliği ülkelerinde karayolu ile yapılan tekstil ihraç taşımalarında taşıma firmalarının temel sorunları ve çözüm önerileri - Eti, Gülnur (My University, 1996)
unknown
Keywords: İHRACAT; Taşımacılık (Yüzey taşımacılığı); TAŞIMACILIK-KARAYOLU; TEKSTİL