Kişilik ve motivasyon arasındaki ilişki: mavi ve beyaz yakalı çalışanlar üzerine bir araştırma - Dereköylü, Fatma Bektaş (My University, 2017)
Günümüzde örgütleri başarıya ulaştıran en önemli değer, motivasyonu sağlanmış insan faktörüdür. ABSTRACT Motivated employee can be considered as one of the most important value for organisations.
Keywords: Başarı, İşletmede; Beş Büyük Faktör Kişilik Envanteri Personality; Beyaz Yakalı Çalışanlar; Blue Collar Employee; Five Factor Personality Traits; Kişilik; Mavi Yakalı Çalışanlar; Motivasyon; Motivasyon, Sanayide; Motivation; Verimlilik; White Collar Employee