Di-ve tetrahidroksi-2h-1-benzopiran-2-on türevi makrohalkalı eterlerin sentezi, spektroskopik karakterizasyonu ve alkali-katyon bağlama özellikleri - Gündüz, Cihan (My University, 2009)
unknown
Keywords: Kimya; Organik Kimya