Sosyal Sigortalarda denetim ve özel bir denetim yöntemi olarak asgari işçilik uygulaması - Kurt, Resul (My University, 1999)
unknown
Keywords: Devletin finanse ettiği sigorta; Sigorta; SOSYAL GÜVENLİK