Finansal planlama,bütçeleme,nakit akışı analizi ve bir uygulama - Öz, Oktar (My University, 1993)
unknown
Financial planning budgeting and cash flow analysis
Keywords: İŞLETMELER-BÜTÇE; İŞLETMELER-FİNANSMAN