The selection of the training program directed to employees. - Özdamar, Sedefhan (My University, 1987)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-EĞİTİM PROGRAMLARI; Personel yönetimi; Personel yönetiminin ögeleri