Alzheimer hastalarına bakımverenlerde bağlanma stili ve algılanan sosyal desteğin bakım vericinin iyilik hali, bakımverme külfeti ve depresyon düzeyleri üzerine etkileri - Düren, Rahşan Şahin (My University, 2010)
unknown
Keywords: Hasta Bakımı; Hastalıklar; Psikiyatri