İş hukukunda yaş ayırımcılığı - Ünal, Canan (My University, 2017)
Bu çalışma ile, yaş ayırımcılığı yasağı karşılaştırmalı hukuktan yararlanarak açıklanmıştır. ABSTRACT Through this study, prohibition of age discrimination is explain in the light of the comparative law.
Keywords: 6701 sayılı Kanun; age discrimination; Ayrım, İstihdamda; Ayrımcılık; ayrımcılık tazminatı Discrimination; Code no. 6701; compensation of discrimination; Hukuk ve mevzuat; Özel hukuk; Türkiye; yaş ayrımcılığı; Yaş ayrımcılığı, İstihdamda