Addü’l-Ay ilmi ve Ebu Amr Ed-Dani’nin (V.444/ 1052) Kitabu’l-beyan fi Addi Ayi’l Kur’an adlı eserinin tanıtımı - Akdemir, Mustafa Atilla (My University, 1992)
unknown
Keywords: Din; Eksiksiz; İslam Dini; Kur’an ve Kur’an İlimleri; orijinal Kur’an metinleri