Sarısu Deresi (Kocaeli-Kandıra)’nde mikrobiyolojik (E.coli) ve Kimyasal kirlenmeye neden olan etmenlerin tespiti - Papila, Ayşe (My University, 1997)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIBBİ MİKROBİYOLOJİ