Tip II diyabetes mellitus hastalarında periferik ve otonomik nöropatinin erken tanınmasında makro- elektromiyografi, lif yoğunluğu ve otonomik testlerin yeri - Karagöz, Erkan Taner (My University, 2001)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-nöroloji