Erken çocukluk gelişimi- tipik ve atipik - ACAR, GÖNÜL; ERDOĞAN, RAFET UMUT (İstanbul Kit (Fatih), 2021)
Erken Çocukluk gelişimi başlığı altında kaba motor gelişim,ince motor gelişim, dil ve konuşma gelişimi,sosyal emosyonel ve kognitif gelişim aylara göre detaylı olarak verilmiştir. Atipik gelişim başlığı altında Gelişimsel gerilik ve atipik postür gelişimleri detaylı olarak anlatılmış, Atipik kaba motor gelişim,ince motor gelişim, dil ve konuşma gelişimi,sosyal emosyonel ve kognitif gelişim örnekleri detaylandırılarak gelişim gerilikleri ve duyu bütünleme bozukluğu işaretleri detaylı olarak listelenmiştir.
Keywords: Sağlık Bilimleri; Health Sciences; Klinik Tıp (MED); Clinical Medicine (MED)