Glukagon benzeri peptid-1 (GLP-1)’in uyanık sıçanda mide fonksiyonlarına etki mekanizmaları - İmeryüz, Neşe (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri