İnterlökin-6 düzeyinin major depresif bozukluk hastalarında ilaç tedavisine yanıtın öngörülmesindeki değerinin araştırılması - Müftüoğlu, Mehmet Benna (My University, 2012)
unknown
Keywords: Biyolojik Belirteç; Depresyon; Tıp_Psikiyatri