Türk bankacılık sistemi içerisinde yer alan kamusal sermayeli bankaların karlılık ve verimlilik performansı - Cantimur, Ufuk (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankalar ve Bankacılık_Verimlilik; Ekonomi; Finansman ekonomisi