Türkiye’de İslam bankacılığı-özel finans kurumları : teorisi,kuruluşu işleyişi - Değer, Şenay (My University, 1991)
unknown
Keywords: BANKACILIK-İSLAM BANKACILIĞI; BANKACILIK-TÜRKİYE; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi ve borç verme kuruluşları