Glucagona benzeyen peptid-1 (GLP-1)’nin methohionin ve kolinden eksikdiyetle(MCDD) indüklenen sıçan nonalkolik steatohepatit modeli üzerindeki etkileri - Kedrah, Alla Eldeen (My University, 2005)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp