Toz metalurjisi süreçleriyle üretilen demir esaslı yapısal parçaların mekanik özelliklerinin incelenmesi - Gülsoy, H. Özkan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Demir dışı metaller; Mühendislik; TOZ METALURJİSİ