Toraks cerrahisinde tek akciğer ventilasyonu sırasında serebral oksijen saturasyonundaki azalmanın kognitif fonksiyonlar üzerine etkisi - Sungur, Feray (My University, 2014)
unknown
Keywords: Anestezi; Anestezi Bilimi; Cerrahi Tıp Bilimleri; Reanimasyon; Tıp