İşletmelerin muhasebe sistemi uygulama genel tebliğine göre denetimi ve bağımsız denetim raporunun hazırlanması - Sipahi, Barış (My University, 1998)
unknown
Keywords: MUHASEBE; Yönetim ve yardımcı hizmetler