Çocukluk dönemi gastroözofageal reflü olgularında özofajit ile reaktif oksijen metabolitleri ve sitokinler arasındaki ilişki - Tutar, Engin (My University, 2006)
unknown
Keywords: Çocuklar_Hastalıklar; Pediatrik Gastroentereloji; Tıp