Kistik fibrozis tanısıyla izlenen hastaların ve ailelerinin hastalıkla ilgili bilgi düzeyleri ve tedaviye uyum oranlarının araştırılması - Sargın, Irmak Dicle (My University, 2011)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Hastalıklar; Tıp