Doğrudan vergiler bakımından verginin tarafsızlığı ilkesi - Kapucu, Gizem (My University, 2017)
Verginin tarafsızlığı ilkesi, vergilendirme ilişkisinin tarafları üzerinden yapılacak olan, biri olumlu biri olumsuz olmak üzere iki farklı içerikle ifadesini bulur.

The principle of tax neutrality be based on two different contents, one positive and one negative, to be explained through the parties of the taxation relationship.
Keywords: . tax neutrality; ayrımcılık yasağı; Doğrudan Vergilendirme; Hukuk ve mevzuat; non-discrimination; tax principles; Türkiye; vergileme ilkeleri; Vergilendirme; Verginin tarafsızlığı ilkesi