3,4-Diaminobenzensülfon asidi'nin demir (III) kompleksinin oluşumu ve kararlılığı - Yüksel, Gönül (Marmara Pharmaceutical Journal, 1989)
Bu çalışmada, 3,4-diaminobenzensülfon asidi'nin (DAB) demir (III) ile verdiği kırmızı-kahverengi kompleksin oluşum koşulları incelendi ve kararlılık sabiti tespit edildi.