Kronik furonkülozisde azitromisinin etkinliği - Aminzadeh, Arya (My University, 2003)
unknown
Keywords: Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları