Ayak bileği ve ayak tabanı ligamentlerinden tibionavicular, tibiocalcanear, calcaneofibular ve plantare longumun mekanik özelliklerinin mukayeseli incelenmesi - Ramazanoğlu, Nusret (My University, 1998)
unknown
Keywords: ANATOMİ, İNSAN