Yoğun ve yaygın tenis antrenmanlarının motor beceri öğrenimi ve performansı ile kan glukoz-serbest yağ asitleri mobilizasyonu üzerine etkileri - Yavuz, Billur (My University, 1996)
unknown
Keywords: SPOR-TENİS-SPORCULAR