Roma hukukunda fiil ehliyetini sınırlayan sebepler ve modern Türk hukukuna etkileri - Büyükay, Yusuf (My University, 1994)
unknown
Keywords: Hukuk; Hukuk sistemleri; HUKUK-TÜRK HUKUKU; Roma hukuku; ROMA HUKUKU-