15 Yaş altı çalışan çocuklar ile aynı yaş grubundaki okuyan çocukların sağlık ve sosyal yönden karşılaştırılması - Fırat, Murat (My University, 1998)
unknown
Keywords: Adli tıp; HALK SAĞLIĞI; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri