Sigortacılıkta pazarlama, Türk sigorta sektörünün hizmet yıldızı mekanizması ile analizi: anket uygulaması - Durgut, İlker (My University, 2017)
Sigorta, Pazarlama, Sigorta Pazarlaması, Hizmet Yıldızı ABSTRACT Insurance, Marketing, Insurance Marketing, Service Star
Keywords: Bankalar ve bankacılık; Hizmet Yıldızı Insurance; Insurance Marketing; Marketing; Pazarlama; Service Star; Sigorta; Sigorta Pazarlaması; Sigortacılık; Türkiye