Bentonit ve organobentonit ile sulardan izoniazid’in giderilmesi - Gündüz, Zekine (My University, 2017)
İzoniazid’in bentonit ve organobentonit ile sulu çözeltilerden uzaklaştırılmasıspektrofotometrik olarak çalışıldı. ABSTRACT Removal of isoniazid was studied spectrophotometrically in aqueous solutions using bentoniteand organobentonite.
Keywords: adsorpsiyon bentonite; adsorption; bentonit; Eczacılık; glisin; glycine; isoniazid; izoniazid; modification; modifikasyon; Tıp