Türkiye büyükler ferdi boks şampiyonalarının son elli yıllık teknik neticeleri; başarı oranları ve başarıya etki eden faktörler - Bulgurcuoğlu, Ahmet Nusret (My University, 1991)
unknown
Keywords: Boks; Dinlence ve eğlence sanatları; Mücadele sporları; SPOR - BOKS