Preterm eylemlerde antenatal betametazon uygulamasının etkileri - Uluğ, Ulun (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri