Farklı fibril türlerinin belirlenmesinde NH3 ve alan testlerinin kullanılabilirliliği - Aslan, Mustafa (My University, 1998)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-FİZYOLOJİ