İslam ülkeleri’nin enerji potansiyeli ve işbirliği imkanları - Beytur, Mehmet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Arazi ekonomisi; Ekonomi; Enerji üretimi; Enerji Üretimi_İslam ülkeleri; Enerji_İslam ülkeleri