Günümüz mimarisinde duvar resmi - Saygı, Sevil (My University, 1994)
unknown
Keywords: araçlar; biçimler; Duvar resimleri ve freskler; gereçler; Güzel ve dekoratif sanatlar; işlemler; malzemeler; Resim sanatı; RESİM SANATI-DUVAR RESMİ; Teknikler