Rating’in (Derecelendirme) finans sektörü bakımından yeri ve önemi - Mumyakmaz, Kubilay (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finans; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık