12-18 yaşlardaki ergenlerde intihar girişimler: kliniğe başvuran bir grupta psikiyatrik tanı, sosyodemografik ve psikososyal özelliklerin değerlendirilmesi - Akın, Elif (My University, 2010)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Ruh Sağlığı