Geçiş toplumunda dinî hayat: Göynük örneği - Usta, Merve Çetinkaya (My University, 2017)
Araştırmamız din olgusunun toplumsal yapı ile karşılıklı etkileşiminin incelendiği bir din sosyolojisi çalışması örneğidir. ABSTRACT This research is an example of a sociological study of religion which examines the interaction between social structure and religiosity.
Keywords: Din sosyolojlsi; Dinî Hayat Religious Life; Dini yaşam; Göynük (Türkiye); İslam; İslam dini; Sosyal yönler