TS EN ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi, TS 13001 HACCP, TS 18001 iş sağlığı ve güvenliği, TS EN ISO 14001 çevre yönetim sistemi entegrasyonu ve bir gıda işletmesinde uygulama - Yüksel, Alper (My University, 2006)
unknown
Keywords: İş Güvenliği; İş Sağlığı