Medyanın kültür oluşturma ve toplumu yönlendirmede kalite olgusunu kullanması - Ülger, Gürdal (My University, 2001)
unknown
Keywords: Halkla Ilişkiler-medya; İletişim; Kültür; Medya; Medya (İletişim araçları); Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim