Sekonder amin grubu içeren maprotilin hidroklorürden n-nitrozo türevi oluşumunun in-vitro incelenmesi - Meşeci, Nuran (My University, 1993)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK; Toksikoloji(zehir bilim)