Sakroidozda büyüme faktörleri gen ekspresyon analizinin mikroarray yöntemi ile incelenmesi - Eryüksel, Emel (My University, 2003)
unknown
Keywords: Erkek memesinin hastalıkları; Göğüs Hastalıkları; Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri